Oplevelser

Detaljeret beskrivelse af de største oplevelses muligheder nær Folehavegård.


hjelmCamp Adventure

Tag familien med til en underholdende og udfordrende dag på Camp Adventure – her er udfordringer for både store og små, øvede og ikke-øvede. Som de eneste i Danmark, har vi baner helt ned til tre-årige.


faxe-kalkbrud-blaa-soerFaxe Kalkbrud

Her svømmede hajer, krokodiller og blæksprutter rundt mellem smukke koraller. Det er dem, som sammen med havets mange andre dyr og planteorganismer, har dannet kalken.
Koraller, hajtænder, krabbeskjolde og muslingeskaller er blot nogle af de mange forsteninger, kalken indeholder.


kulturhistorieGeomuseum Faxe

Rejs 63 millioner år tilbage i tiden til dengang Danmark var dækket af et dybt hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Her levede hajer og krokodiller sammen med mere end 500 andre slags dyr.


geocentermoenGeocenter Møn

På GeoCenter Møns Klint er der aktiviteter nok til en hel dag! Og ganske sikkert også til flere dage. Udover vores flotte udstilling med masser af interaktivitet udfordrer vi dig til at komme udenfor og få sved på panden eller bare fordybe dig i natur og kulturhistorie.


Stevns Klint som verdensarv

Stevns Klint blev i juni 2014 UNESCO Verdensarv, fordi klinten indeholder spor fra en af de vigtigste perioder i livets udvikling. I Stevns Klint kan man se sporene af det asteroidenedslag, der ramte Jorden og medførte global katastrofe og massedød. Dramaet udløste en af de største kriser i livets historie, og mange livsformer uddøde – heriblandt dinosaurerne.


danmarks-borgcenter-174x116Borgcenteret Vordingborg

Besøg Danmarks Borgcenter
– dette er middelalderen, som du aldrig har oplevet den før!


Medlem af Landsforeningen for Landboturisme
www.bondegaardsferie.dk